Onze Diensten

Ons doel is om met elke website IMPACT Te maken. Daarom werken wij via een vaste werkwijze.

Samen in gesprek

Ons aanbod

De bouw

Terugkoppelen

Oplevering

Website

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf. Niet alleen omdat het mooi is maar ook omdat de online uitstraling van jouw bedrijf gewoon superbelangrijk is. Vergroot je bereik, versterk je merk en bied klanten een prettige online ervaring.

Meer lezen

Next.js

SCSS

SEO

Wordpress

UI/UX Design

Wireframe

API

Webshop

Een webshop brengt jouw bedrijf 24/7 online waardoor klanten altijd kunnen shoppen. Door online aanwezigheid vergroot je niet alleen je klantenkring, maar bied je ook gemak aan je bestaande klanten die op hun eigen tempo en in hun eigen tijd kunnen winkelen.

Meer lezen

Wordpress

Wordpress

Wordpress

Shopify

Mollie

CMS

API

UI/UX Design

Apps

Een app is een handig instrument. Een app is een krachtige manier om klanten te betrekken. Je kan gemakkelijk waardevolle gegevens verzamelen omtrent klantengedrag en voorkeuren wat essentieel is voor jouw product/dienst. Een app is de manier om de groei van jouw bedrijf te stimuleren.

Meer lezen

Next.js

Cross-Platform

ASO

Appstore

Playstore

API

UI/UX Design

Support

Iedereen wil een website die altijd online is, die snel is en die goed beveiligt is. Wij nemen alle taken van jou over en regelen dat jouw website up to date blijft. Ook valt onder support dat wij graag met jou in gesprek gaan, je kan dan altijd gratis een adviesgesprek aanvragen.

Meer lezen

Hosting

Version Control

Strategie

Server maintenance

Tijd voor actie

Ontdek de kracht van onze webontwikkeling voor jouw bedrijf.

Neem contact op NXTT

Een krachtige website is jouw digitale etalage die potentiële klanten aantrekt en overtuigt. Investeer in een professionele online aanwezigheid om zo jouw bedrijf te laten groeien.